Версія для друку

Благодійний стендап на допомогу військовому шпиталю

17 березня у Палаці студентів відбувся стендап, організований радою студентів ДНУ у співпраці з Українською студентською лігою та StandUp ArtHouse Kyiv у рамках благодійного стендап-туру університетами України. Більш ніж 80 студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара зібралися разом, аби забути про всі існуючі проблеми та зануритися у світ гумору і жартів.

Гостями заходу стали резиденти проєктів LakLabel і StandUp ArtHouse Kyiv: стендап-комік Раміль Янгулов – учасник проєкту «Розсміши коміка» на телеканалі «1+1», шеф-редактор StandUp Lift, а також Дмитро Тютюн – відомий ТікТок-блогер, приголомшливий імпровізатор, автор шоу «Кепські новини».

Поміж іншого, під час виступів через донати вдалося залучити 13 500 грн на облаштування нового хірургічного корпусу Дніпровського обласного військового шпиталю. Збір продовжується, адже Захисники та Захисниці України все ще потребують нашої із вами підтримки та допомоги у ці важкі часи. І ми впевнені, що кожен, навіть невеликий, внесок дуже важливий!

Дякуємо за підтримку Палацу студентів ДНУ, який радо прийняв цей захід у своїх стінах! Також щиро вдячні нашим партнерам із УСЛ та StandUp ArtHouseKyiv за допомогу у проведенні івенту. Ну і звичайно, висловлюємо величезну подяку головним спонсорам нашого спокою, завдяки яким і стало можливим проведення заходу – Збройним Силам України!

В.о. голови ради студентів ДНУ
Дар’я Шишко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram