Версія для друку

Спільна мета – розвиток ІТ-ринку України

За статистикою Нацбанку, українська IT-індустрія завершила минулий воєнний рік із рекордним показником експорту – $7,34 млрд. Це найбільша сума для галузі за часи незалежності України.

Попри скорочення вступників до ЗВО України, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара в 2022 році зарахував до бакалаврату і магістратури на 20% більше вступників у порівнянні з позаминулим мирним роком.

Тож давні партнери компанія SoftServe та ДНУ мають спільну стратегічну мету – утримувати молодь в Україні.

Викладачі факультету прикладної математики, кафедри кібербезпеки та комп’ютерно-інтегрованих технологій і Фахового коледжу ракето-космічного машинобудування ДНУ приєдналися до Teachers' Community Gathering, які проводили давні партнери університету – ІТ-компанія SoftServe.

Спікерами були: Aндрій Переймибіда, Директор Центру розвитку талантів у SoftServe; Ольга Курна, Global University Partnership Manager; Марія Рашкевич, Corporate Education Manager; Тарас Ніколаєв, TAC Manager, SoftServe Academy.

Зустрічі наживо для викладачів допомагають формувати сталу спільноту для впровадження нових проєктів та покращення ІТ-освіти в цілому. Адже обговорювалися формати доповнення класичної освіти через низку технологій та сучасних методів роботи стейкхолдерів із викладачами та студентами: спільні освітні програми з елементами дуального навчання; практика в компанії; навчання в Академії SoftServe; події, хакатони, челенджі; зимові/літні школи тощо.

А ще SoftServe – то про соціальну та екологічну відповідальність та WorkLifeBalance своїх співробітників.

Тож найкращі обирають найкраще!

Якщо в ІТ – то з ДНУ!

Доцентка кафедри масової
та міжнародної комунікації
Алла Бахметьєва


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram