Версія для друку

Тримаємо інформаційний фронт

Факультет систем і засобів масової комунікації Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара отримав диплом партнера Національної спілки журналістів України і Європейської федерації журналістів.

Диплом факультету за участь у проєкті «У фокусі – КРИМ» вручили голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко і голова обласної організації НСЖУ Олексій Ковальчук.

Онлайн-курс для журналістів «У фокусі – КРИМ», який наші студенти опановували протягом довоєнного року, сприяв обізнаності майбутніх медійників про роботу журналістів в окупованому Криму, про досвід і нові підходи до отримання інформації про життя на окупованій території, про поширення інформації для аудиторії з усіх регіонів України. Із початком повномасштабного вторгнення ворога на територію нашої держави ці знання набули особливої актуальності.

 

Інформаційний спротив медійників протягом року війни став основною темою зустрічі з очільником професійної спілки Сергієм Томіленком.

  

Дніпро – це центр незламності України, а журналісти Дніпра дають гідну відсіч ворогу на інформаційному фронті, – зауважив пан Сергій. – Саме тут знаходили прихисток і допомогу журналісти з Маріуполя, Бердянська, Мелітополя.

Хвилиною мовчання колеги вшанували памʼять 50 українських журналістів, які загинули за цей рік війни.

Доцентка кафедри масової
та міжнародної комунікації
Алла Бахметьєва


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram