Версія для друку

Вітання ректора до Міжнародного жіночого дня!

Дорогі наші колежанки!

Вдруге ми зустрічаємо 8 Березня в умовах повномасштабної війни, яка показала, що в Україні немає «слабкої статі», а мужність, витримка і героїзм притаманні жінкам такою ж мірою, як і чоловікам.

Секрет стійкості освітянського фронту Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара в тому, що у нас жінок вдвічі більше, ніж чоловіків, і це дає нам суперсилу!

Шановні професорки і доцентки, аспірантки і студентки, співробітниці всіх підрозділів університету! Завдяки вашому працелюбству, високому професіоналізму і відданості справі ми забезпечили сталість і якість освітнього процесу в умовах війни та блекаутів. А вашої душевності, емпатії і терпіння вистачає не тільки на підтримку студентів, рідних та близьких людей, а й на сотні волонтерських проектів, у які ви вкладаєте всі свої сили і наснагу.

Любі колежанки, ми захоплюємося вами, вашою красою, розумом, шляхетністю. Від імені всіх чоловіків ДНУ вітаю вас із Міжнародним жіночим днем і бажаю здоровʼя, нових звершень, злагоди в родинах, миру в душі і на нашій рідній землі!

Весна переможе! Україна обов’язково переможе!

ректор Сергій Оковитий


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram