Версія для друку

Стартував конкурс на здобуття стипендій імені Фулбрайта

Програма імені Фулбрайта в Україні / Київський офіс Інституту Міжнародної Освіти оголошує початок прийому заявок для участі в чергових конкурсах на здобуття стипендій імені Фулбрайта для навчання, стажування і проведення досліджень на 2024–2025 академічний рік.

Для студентів старших курсів та випускників ЗВО

• Fulbright Graduate Student Program: Навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. Кінцевий термін подачі документів – 16 травня 2023 р.

Для молодих викладачів та дослідників

Fulbright Foreign Language Teaching Assistant Program: Стажування з викладання української мови (асистенція американським викладачам) в університетах/коледжах США тривалістю дев’ять місяців. Кінцевий термін подачі документів – 30 червня 2023 р.

Fulbright Research and Development Program:Проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців. Кінцевий термін подачі документів – 1 листопада 2023 р.

Для кандидатів та докторів наук, дослідників та фахівців

Fulbright Visiting Scholar Program: Проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо тривалістю від трьох до дев’яти місяців. Кінцевий термін подачі документів – 15 жовтня 2023 р.

Детальніше: https://fulbright.org.ua

Відділ по роботі з міжнародними організаціями
та іноземними партнерами


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram