Версія для друку

Студенти ДНУ – переможці Всеукраїнського онлайн-конкурсу мистецтв

Із 25 січня по 9 лютого у Києві проходив Всеукраїнський конкурс мистецтв «Любов – це…», присвячений Дню усіх закоханих. Студенти ДНУ, учасники народної студії сучасного вокалу «Мрія» Палацу студентів, вибороли І премію у номінації «Естрадний вокал» у віковій категорії від 19 до 40 років. У цій же номінації художня керівниця колективу отримала диплом лауреата І премії серед викладачів.

Сьогодні війна вносить у наше життя значні корективи, через які проведення повноцінних масштабних заходів неможливе. Єдиним способом продемонструвати свій талант на широкий загал стають фестивалі та конкурси онлайн.

Із 25 січня по 9 лютого вихованці народної студії сучасного вокалу «Мрія» Палацу студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара взяли участь в мистецькому фестивалі «Любов – це…». Захід, що проходив в онлайн-форматі, організовувався громадською організацією «Динаміка успіху».

- Для участі в конкурсі ми попередньо записали відео виконання пісні. Обрали композицію «Біля тополі», яка розповідає про сьогоднішні реалії: сміливих і незламних українців, їхню жагу до життя та любов до нашої Батьківщини. Із цим номером ми стали кращими у номінації «Естрадний вокал» у віковій категорії від 19 до 40 років, – поділився учасник колективу «Мрія», студент І курсу економічного факультету, Андрій Левенець.

Інша учасниця колективу, студентка ІІ курсу факультету фізики електроніки і комп’ютерних систем, Анна Качуренко розповіла, що до конкурсу готувалися досить довго. Однак воно того вартувало!

- Ми вчили пісню приблизно три місяці: розкладали на партії, відпрацьовували подання звуку та, взагалі, свої дії і рухи на сцені. Однак перемога багато в чому – заслуга нашої керівниці Людмили Іщенко. Дякуємо Людмилі Андріївні за те, що нас надихала, підтримувала і допомагала. Без неї нічого б не було!

До речі, художня керівниця колективу «Мрія» Людмила Іщенко сама була учасницею конкурсу.

- Я також взяла участь у номінації «Естрадний вокал», але вже серед викладачів, аби підтримати і надихнути своїх студентів у цій вокальній боротьбі, – зазначила пані Людмила. – Виконання пісні «Материнська любов» принесло мені диплом лауреата І премії.

Загалом, учасниками всеукраїнського фестивалю стали півтори тисячі вокалістів, які були гідними суперниками вихованцям ДНУ.

- Ми мали доступ до виступів інших конкурсантів і маю сказати, що серед такої кількості інших талановитих виконавців було досить складно вибороти перемогу, але ми це зробили, – говорить Людмила Андріївна. – І ця перемога – надія на те, що які б негаразди та складнощі нас не спіткали, в результаті все буде добре!

Вітаємо учасників студії «Мрія» із вокальним тріумфом. Сподіваємося, що вони ще неодноразово поділяться новими здобутками на своєму творчому шляху!

Палац студентів


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram