Версія для друку

ДНУ – лідер регіону за кількістю вступників, зарахованих на бюджет

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складено щорічний рейтинг ЗВО України за кількістю осіб, зарахованих на навчання за кошти державного та місцевого бюджетів. За цим показником за результатами вступної кампанії 2022 року Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара став першим у регіоні і увійшов у ТОП-20.

Статистичні дані отримані інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» з Єдиної державної бази з питань освіти. Рейтинг публікується для ознайомлення майбутніх абітурієнтів, їхніх батьків та освітян із відкритими даними вступної кампанії попереднього року та з метою планування вступу в 2023 році. Адже допомагає молоді зорієнтуватися у можливостях вступу до українських ЗВО – точно оцінити власні шанси і зробити свідомий вибір закладу для здобуття вищої освіти в Україні.

Так, у рейтингу вишів за показником «Зараховано на бюджет» було проранжовано 224 університети України. І за кількістю зарахованих на навчання бюджет на перший курс для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання ДНУ посів 17 місце в загальноукраїнській таблиці закладів вищої освіти. Крім того, наш університет із показником – 673 зараховані особи на бюджет – посідає найвищу сходинку серед регіональних дніпровських університетів, що потрапили до рейтингу.

Також на місця держзамовлення були зараховані випускники коледжів. Після процедур переведення на бюджетні місця вступників пільгових категорій у 2022 році зараховано на навчання за кошти держбюджету: 823 бакалаври та 481 магістр.

Тож, майбутні вступники, у вас є реальна можливість бути зарахованими на бюджет до регіонального лідера вищої освіти – Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Найкращі обирають найкраще!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram