Версія для друку

Вітання ректора до Міжнародного дня жінок і дівчат у науці

Дорогі колеги-науковиці!

Щиро вітаю вас із Міжнародним днем жінок і дівчат в науці!

Ваша наукова активність і дослідницький хист у такий нелегкий воєнний час робить Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара міцним і стабільним. Ви продовжуєте розвиватися, відкриваєте нові сучасні напрями, долучаєтеся до європейських проектів, міцно тримаєте освітній фронт.

Завдяки вашим глибоким знанням і натхненню сьогодні весь світ дізнається про наукові здобутки незламної України, ви представляєте сучасний ДНУ в університетах Європи.

Минулого року маємо завдяки нашим науковицям значні здобутки. Дві аспірантки університету достроково захистили дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії у разових спецрадах ДНУ: Юлія Резніченко та Дар’я Мошак.

Учене звання професора було присвоєно чотирьом співробітницям ДНУ: Ользі Притомановій, Ользі Воронковій, Олесі Марченко, Валерії Корольовій.

Також учене звання доцента отримали: Єлизавета Фаузі, Олена Грабильнікова, Юлія Воронкова, Тетяна Глоба.

Сердечно бажаю вам, наші прекрасні науковиці, витримки і міцності, наснаги до наукового пошуку, невичерпної дослідницької енергії, нових вагомих здобутків та непохитної віри в Перемогу України!

З повагою

ректор Сергій Оковитий


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram