Версія для друку

ДНУ отримав доступ до аналітичного ресурсу SciVal!

Компанія Elsevier відкрила для Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара доступ до аналітичного ресурсу SciVal.

Безоплатний доступ до кінця 2023 року до аналітичного інструменту SciVal – потужного і гнучкого функціоналу моніторингу та аналізу міжнародних наукових досліджень загалом надано 10 університетам України Це надає змогу українським ученим орієнтуватися у світі наукових досліджень, аналізувати науковий доробок, визначати наукові тренди, шукати партнерів і будувати ефективні стратегії своєї наукової діяльності. SciVal дозволяє швидко і легко проаналізувати результати досліджень більш ніж 20 000 дослідних інститутів та пов’язаних із ними дослідників із 231 країни світу. Джерелом даних для SciVal є міжнародна база даних Scopus.

Окрім ДНУ, доступ до SciVal наданий для таких установ: Сумський державний університет, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Національний університет «Львівська політехніка», Львівський національний університет імені Івана Франка, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського, Харківський національний університет радіоелектроніки, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» та Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна.

Компанія Elsevier також організовує семінари по роботі зі SciVal. Ці онлайн-вебінари допоможуть українським ученим зрозуміти аналітичні функції інструменту SciVal.

Як розпочати роботу із SciVal і виконувати бібліометричний аналіз?

Дізнайтеся, як ефективно використовувати SciVal задля вирішення наукових завдань.

Дата і час: Середа, 22 лютого 2023, 11:00 (за Києвом)

Реєстрація: https://elsevier.zoom.us/webinar/register/WN_FJhPU94eRyiy22lkR1F9Fg

SciVal/Scopus: як використовувати їхню унікальну синергію при підготовці тематичних звітів

Дізнайтеся, що таке аналітичний інструмент SciVal і як розпочати роботу з ним. Використовуючи можливості SciVal, можна всебічно аналізувати науковий доробок на основі низки бібліометричних показників.

Дата і час: четвер, 23 березня 2023, 11:00 (за Києвом)

Реєстрація: https://elsevier.zoom.us/webinar/register/WN_K4wXHBzWQDOvbWnMnXfMvw

Як аналізувати наукові результати з допомогою Scopus і SciVal

Дізнайтеся, як вивести на якісно новий рівень звіти про науковий доробок, використовуючи різноманіття даних і можливостей бази Scopus й аналітичного інструменту SciVal.

Дата і час: Четвер, 11 травня 2023, 11:00 (за Києвом)

Реєстрація: https://elsevier.zoom.us/webinar/register/WN_SgcF31N5R56UpZhRF9i5Qw

Scopus і SciVal уможливлюють швидку і всебічну оцінку результатів наукової діяльності. Аналізуйте дослідників, установи, предметні галузі та будуйте ефективні наукові стратегії на основі перевірених даних.

Заохочуємо долучитися до заходів!

Олег Маренков, проректор з наукової роботи


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram