Версія для друку

«Світло Різдва і добра у старовинному Палаці»

Під такою назвою у Палаці студентів ДНУ відбулося новорічне свято для дітей співробітників університету, дітей із родин переселенців та мешканців міста.

Цей рік видався для всіх нас досить складним. Палац студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара кожного року, попри все, на новорічні свята перетворювався на казкову країну для дітей. Кожне свято є великою роботою, проведеною нашими творчими колективами. Не менше п’ятдесяти співробітників та учасників колективів працювали цьогоріч над казковою виставою. Новорічне свято «Світло Різдва і добра у старовинному Палаці» створене та зрежисоване спеціально для дітей співробітників університету, дітей-переселенців та мешканців міста. Наші свята завжди є інтерактивними, ми полюбляємо, аби діти не лише переглядали виставу, а й ставали безпосередніми учасниками. Багато ігор, руханок, танців і пісень – все це є візитівкою наших новорічних вистав.

Творчі колективи Палацу студентів ДНУ із задоволенням готувалися до цих свят. Дорослі та найменші учасники на рівних наполегливо працювали на репетиціях, аби показати усі свої набуті вміння та подарувати щастя і радість маленьким відвідувачам. Більшість студентів-учасників були дебютантами свята. Першокурсники навчилися спілкуватися з дітлахами різного віку, провели програму як справжні професійні актори. Дарувати тепло і радість у скрутні часи – велике мистецтво!

Неперевершені українські пісні у виконанні народної студії сучасного вокалу «Мрія», чарівні феї та принцеси, учасниці народного театру студії «Маски», неймовірні й талановиті найменші учасники народної циркової студії «Радуга» – всі вони зробили свято дивовижним. Атмосферне виконання відомого на весь світ «Щедрика» від керівника ансамблю «Овація» Владислава Лисана додало святкового настрою. Ну і, звісно, без українських танців у виконанні народного ансамблю фольклорного танцю «Веселка» не уявляємо жодного свята.

Попри нелегкі умови, іноді відсутність світла, опалення та інших складностей, нам вдалося. Нам дійсно вдалося подарувати дітям свято. Кожен маленький відвідувач ішов із Палацу з посмішкою на обличчі. Віримо, що всі побажання Святого Миколая для наших дітей та дорослих здійсняться.

Працюємо заради майбутнього нашої України! Віримо у Перемогу!

Адміністраторка Палацу студентів
Ольга Живетьєва


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram