Версія для друку

ТОП-10 подій і досягнень ДНУ-2022

Друзі, проводжаючи надважкий для всіх нас 2022 рік, згадаймо основні здобутки та перемоги ДНУ. Ми вистояли, згуртувалися і досягли всіх поставлених цілей. Ми об’єднували академічну спільноту на підтримку України, сумлінно навчали і навчалися, продовжували наукові дослідження. А ще реалізували безліч волонтерських, благодійних, мистецьких та просвітницьких проєктів.

Ми обрали ТОП-10 подій і досягнень ДНУ в 2022 році, знакових для майбутнього поступу.

1. 120% набору першокурсників. Попри прогнози песимістів щодо вступної кампанії-2022, наші абітурієнти залишилися з ДНУ та Україною. Дякуємо за довіру!

2. Зміцнення лідерських позицій в рейтингах. ДНУ другий рік поспіль абсолютний регіональний лідер в рейтингах THE, QS, Освіта.UA.

 

3. Високі гості ДНУ. Наші студенти презентували свої досягнення та отримали респект під час комунікацій з Президентом України Володимиром Зеленським і Міністром освіти і науки України Сергієм Шкарлетом.

4. Європа з Україною. 286 студентів ДНУ отримали стипендії Німецької служби DAAD, укладено 6 нових міжнародних угод, 18 студентів та викладачів навчалися за програмами академічної мобільності.

 

5. 1-е місце в Україні в категорії «А». Шести із 17 журналів ДНУ присвоєно найвищу категорію наукових фахових видань України.

6. Відкриті серця. 200 тисяч гривень грошової допомоги зібрали співробітники, викладачі та студенти ДНУ для Дніпропетровського обласного військового шпиталю.

 

7. Разом переможемо! ДНУ прихистив два тимчасово переміщені університети: Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля та Донбаський державний педагогічний університет.

8. Прем’єра в Гончарівському! «Олесь Гончар. Слово як зброя» – документальна стрічка про Олеся Терентійовича: студенти – у ролях, викладачі – наукові консультанти.

 

9. Програма «Перше робоче місце». Знайти своє професійне покликання – легко! Від першого знайомства з факультетами, зустрічей зі стейкхолдерами до проходження практик на підприємствах та працевлаштування. Усе для старту успішної кар’єри наших студентів!

10. Традиції понад усе! Посвята в студенти ДНУ – перше знайомство із Alma mater. Камерна зустріч з новими друзями і майбутніми викладачами в умовах воєнного часу запам’ятається на все життя.

 

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram