Версія для друку

Золото на Кубку України у збірної команди ДНУ!

Перемога за перемогою. Це про збірну групи підтримки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Star Light. Команда здобула перемогу на Кубку України з черлідингу та чир-спорту 2022 року в номінації Pom Dance Solo.

18 грудня пройшов Кубок України з черлідингу та чир-спорту 2022 року. Мета заходу – залучення населення до занять фізичною культурою та спортом, розвиток черлідингу й відбір найсильніших спортсменів до складу збірної команди області та України для участі в міжнародних та всеукраїнських змаганнях, а також активізація навчально-тренувальної роботи в спортивних організаціях.

Розпорядником змагань була Всеукраїнська федерація черлідингу та чир-спорту. Безпосереднє проведення змагань покладено на головну суддівську колегію, затверджену суддівським комітетом Всеукраїнської федерації черлідингу та чир-спорту.

Учасників було багато, кожен прагнув здобути першість, щоб продовжити «підкорювати Олімп», але вже на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Команда Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Star Light у запеклій боротьбі знову виборола золото в номінації Pom Dance Solo серед дорослих і вже готова до нових звершень.

Тренерка спортсменок, старша викладачка кафедри фізичного виховання і спорту ДНУ, Анна Лопуга змогла виховати за роки тренувань справжніх чемпіонок, які готові захищати честь нашої області та країни в інших змаганнях із чир-спорту.

Вітаємо учасницю команди Ангеліну Філіпчук та її тренерку з перемогою. Бажаємо їм сил, наснаги та здоров'я!

Кафедра фізичного виховання і спорту


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram