Версія для друку

Свято Миколая від волонтерів ДНУ

До Дня Святого Миколая студенти-волонтери Центру соціальних ініціатив і волонтерства Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара разом із соціальними партнерами провели три великих свята для дітей із родин внутрішньо переміщених осіб.

Заходи, проведені спільно з REHAB Center та Благодійним фондом «За майбутнє України», об’єднали близько 100 дітлахів. У святковій благодійній ініціативі 19 грудня взяли участь дев'ятеро справжніх волонтерів ДНУ – студенти факультету психології та спеціальної освіти Ксенія Бойко, Анастасія Сторишко, Богдана Філімоненко (ДК-22-1), Вікторія Хмаренко (ДК-22-2), Влад Осадчук та Ілля Стратонов (ДП-22-1), Анастасія Бескровна (ДС-22-м-1) й студенти історичного факультету Назар Карімов і Діана Лябагова (ІП-20-1). Вони безпосередньо допомагали в організації акцій, що проводилися в міській бібліотеці на Воскресенській, 23. Прибирали і прикрашали приміщення, реєстрували та пригощали відвідувачів, грали з дітьми, опікувалися безпекою – робили все з великою віддачею.

А 20 і 22 грудня студенти-волонтери ДНУ провели для малюків майстер-класи з виготовлення новорічних прикрас та листівок для ЗСУ. Метою занять було розвинути поглибити знання дітей з кольорознавства, розвинути дитячу уяву, естетичне відчуття і дрібну моторику рук. За свої старання діти отримали чудові іграшки та солодкі подарунки від Святого Миколая.

Дітки були дуже маленькі, але я впоралася, бо була не сама. Разом зі своїми однодумцями-волонтерами Миколою Скляр (ПС-19-2), Олесею Бондар (ПС-21-1) та Анною Масловою (ДК-21-2) ми зуміли подарувати малюкам гарний настрій. Здається, діти були в захваті! Дякуємо за підтримку нашій натхенниці – керівниці Центру соціальних ініціатив і волонтерства Зої Бондаренко, – відзначила Софія Безугла, студентка групи ДК-20-1.

Наразі волонтери Дніпровського національного університету вже готують нові цікаві заходи для дітей із родин ВПО.

Центр соціальних ініціатив і волонтерства ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram