Версія для друку

Відзнака професійності від колег

На адресу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара надійшов лист подяки представниці факультету психології та спеціальної освіти Юлії Поліщук від Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

29 листопада в межах програми «Гість університету» в Мелітопольському університеті відбулася відкрита лекція «Використання інноваційних технологій з немовленнєвими дітьми». Лектором виступила Юлія Поліщук – старша викладачка кафедри педагогіки та спеціальної освіти ДНУ, голова ГО «Центр розвитку, корекції, психіатричної, психологічної, педагогічної допомоги для дітей та дорослих “Територія розвитку”», член Асоціації дитячих та сімейних психологів України, медична психологиня, арт-терапевтка, дефектологиня, логопединя, педагогиня, ведуча освітніх вебінарів для фахівців допомогаючих професій.

Онлайн-зустріч спрямовувалася на формування в здобувачів компетентностей за освітніми компонентами «Спеціальна психологія», «Клінічна психологія», «Нейропсихологія», «Технології проведення корекційно-розвиткових занять», «Психофізіологія з практикумом».

Зокрема, слухачі ознайомитися з особливостями і перевагами таких методів, як: мікрополяризація, високочастотна терапія, су-джок терапія, ігри з фітболом та інше.

Продемонстровані Юлією Віталіївною Поліщук передові практики та інноваційні технології у роботі з дітьми, що мають мовленнєві порушення, є свідченням її високого професійного та науково-методичного рівнів, – зазначили в офіційній подяці.

Дякуємо колегам за високу оцінку фахівців ДНУ. Сподіваємося і надалі на плідну партнерську співпрацю!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram