Версія для друку

Рада студентів ДНУ на Конгресі Української студентської ліги

Протягом 9-11 грудня в Житомирі відбувався Конгрес Української студентської ліги. Рада студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара вдруге приєдналась до форуму та здобула статус повноправного члена УСЛ.

Це дає право голосу та можливість ухвалювати рішення щодо стратегії і вектору розвитку організації, нових проєктів, прийняття нових членів, представництва в різних установах тощо.

 

Загалом, до Конгресу доєдналися близько 100 студентів із 50 ЗВО України. Протягом трьох днів делегати мали змогу поспілкуватися з відомими діячами Житомира та представниками міжнародних організацій.

Студентство ДНУ на цих зборах гідно представляла голова студентської ради факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства Олеся Савченко.

Українська студентська ліга – організація, створена студентами для студентів з метою розвитку та всебічної підтримки молодіжного ком’юніті, а також рухів і проєктів, що стосуються студентського життя. В умовах війни свідома та активна молодь має відігравати важливу роль у всіх процесах, що відбуваються, адже саме за нею відбудова України.

Голова ради студентів ФУІФМ
Олеся Савченко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram