Версія для друку

Практичне заняття студентів-економістів на підприємстві «Вініл»

6 грудня у рамках практичного заняття із дисципліни «Економічний аналіз» студенти ІІІ курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відвідали підприємство з виготовлення вінілових шпалер ТОВ «Вініл».

Вихованців ДНУ супроводжували деканеса факультету економіки Тетяна Гринько, заступниця деканеси Тетяна Гвініашвілі та асистентка кафедри економіки, підприємництва та управління підприємствами Олена Байлова. Студенти отримали можливість поспілкуватися із генеральним директором підприємства Володимиром Акуловим, директором з експорту Олександром Телегіним, керівниками та працівниками інших структурних підрозділів. Керівник підприємства розповів про історію створення та діяльність ТОВ «Вініл» – лідера ринку не тільки в Україні, але і в країнах Європи.

Директор з експорту розказав про основні напрямки виробництва та канали збуту продукції, цінову політику, основні показники діяльності, формування маркетингової стратегії бізнесу, особливості експорту і конкурентні переваги на українському та зарубіжних ринках. А також відповів на запитання студентів щодо ключових аспектів функціонування підприємства в умовах воєнного стану.

Крім того, студенти ДНУ поспілкувалися із арт-директоркою ТОВ «Вініл» А. Самарчук, яка ознайомила з асортиментом продукції та розповіла про її якісні характеристики. Разом із керівником виробництва В. Назаренком майбутні економісти обговорили технологію виробництва шпалер, використання нового обладнання та устаткування для екологічного захисту повітря. А начальниця лабораторії із контролю якості продукції продемонструвала в дії обладнання, що використовується при перевірці якості виготовлених шпалер.

Зустріч була цікавою та продуктивною. Щиро вдячні директору підприємства та керівному складу за приділений студентам час і плідну співпрацю з факультетом економіки ДНУ!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram