Версія для друку

Вітання ЗСУ від Палацу студентів

Студентська молодь Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара привітала Захисників та Захисниць зі cвятом Збройних Сил України.

Військовослужбовців вітали хлопці та дівчата з народної студії сучасного вокалу «Мрія» (керівниця – Людмила Іщенко). Це – Дмитро Шведов та Анна Качуренко із факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем; Валерія Забіяка з факультету психології та спеціальної освіти й студентка факультету прикладної математики, актриса народного театру-студії «Маски», Дарина Каліновська. Також із професійним днем наших Героїв привітала концертна бригада Палацу студентів ДНУ: Владислав Лисан – керівник ансамблю скрипалів «Овація» та Валентина Корабліна – учасниця народної циркової студії «Радуга».

Звичайно, ми не можемо поділитися місцезнаходженням військових частин, куди завітали представники університету, та, головне, що це справа спільної роботи наших волонтерів та бійців.

Студенти ДНУ подорожували за межі нашого міста. І концертна зала, що відрізняється від сцени Палацу, надала їм нового досвіду і вражень. Надихнула на створення нових проєктів, які охоплять усі верстви населення.

Валерія Забіяка поділилася враженнями:

Я як людина, яка цікавиться психологією, вважаю, що подібні концерти потрібні. Ми піднімаємо дух наших воїнів, відчуваємо єдність і даруємо свої емоції.

Анна Качуренко додала:

Я була рада зустрітися з нашими Захисниками, подарувати їм щиру посмішку. Я вперше їздила з фронтовими концертними бригадами, але вважаю, що це мій внесок у спільну Перемогу!

Ми сильні! Ми єдині! Ми непереможні!

Директорка Палацу студентів
Оксана Рудковська


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram