Версія для друку

Відзнака ДНУ від Дніпропетровської облради

Колектив Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відзначений вітальним листом Голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука.

Керівництво нашої області таким чином відмітило внесок університетської громади в супротив ворогу, стійкість та послідовність у реалізації завдань вищої школи в надскладних умовах повномасштабної збройної агресії проти нашої держави. Грамоту від імені органу місцевого самоврядування ректорові ДНУ професору Сергію Оковитому вручила секретарка Постійної комісії з питань науки, освіти, соціальної політики та праці облради Тетяна Корнякова.

Відзначаючи заслуги ДНУ, Тетяна Всеволодівна наголосила на активній роботі з облаштування на нашій базі тимчасово переміщених університетів, відзначила активну волонтерську діяльність і досягнення науковців у галузі зміцнення обороноздатності України:

– Дніпровський національний університет, дійсно, посів провідну позицію серед ЗВО регіону в протидії агресору в усіх галузях: від соцмереж до волонтерства, від прийому в гуртожитках тимчасово переміщених колег до взаємодії із державними службами. Така активна діяльність із першого дня війни, коли в суспільстві панували розгубленість і невизначеність, була б неможлива без команди ДНУ, особисто ректора Сергія Івановича Оковитого, який щодня на робочому місці організовував колектив та керував усіма процесами.

Дякуючи за визнання роботи співробітників та студентів ДНУ, ректор наголосив, що протягом цих дев’яти місяців університет, дійсно, об’єднався для вирішення стратегічних завдань в різних галузях:

- Згадуючи, скільки було зроблено в науковій, міжнародній, медійній, гуманітарній, кібербезпековій та інших галузях, як багато проєктів втілено, – усвідомлюєш, що ми не на мить не сумнівалися в нашій Перемозі. Я особисто і мої колеги впевнені, що народ не можна перемогти, а особливо такий сміливий, волелюбний і гордий народ, яким є українці. Після Перемоги ми докладно розповімо про багато проєктів, до яких долучилися наші вчені, – наш супротив ворогові стане славетною сторінкою в історії Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Алла Бахметьєва,
доцентка факультету систем
та засобів масової комунікації


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram