Версія для друку

Студенти факультету економіки відвідали притулок для тварин «Вірність»

1 грудня студенти факультету економіки ДНУ відвідали притулок для тварин «Вірність», заснований понад 10 років тому організацією захисту тварин у м. Дніпро. Відвідувачі допомагали працівникам притулку прибирати територію та вольєри, годувати тварин, гралися з песиками та пригощали смаколиками, влаштували веселу фотосесію із тваринами.

Варто зазначити, що наші студенти не вперше відвідують цей притулок. Там вони часті й бажані гості, котрі завжди охоче проводять час із тваринами. Хлопці та дівчата впевнені, що тваринки потребують тепла, любові й ласки, особливо ті, що перебувають у притулках і чекають на своїх господарів.

Через війну та гуманітарну катастрофу більшість притулків переповнені, проте вони продовжують приймати тварин. Місяць тому студентська рада факультету організувала збір коштів для забезпечення таких притулків необхідним. До притулку «Вірність» студенти принесли ліки та корм. Також потрібні речі направили до притулку «Пегас» із домашніми та дикими тваринами, що знаходиться у с. Малозахарине на Дніпропетровщині.

Заступнця декана з навчальної роботи
Ольга Пащенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram