Версія для друку

Студентське мистецтво на допомогу шпиталю

Студентки факультету економіки Софія Кривонос і Марія Денісова створили власну серію фотографій про війну «Неприйняття реальності». Її презентація відбулася 22 листопада на відкритті загальноуніверситетської благодійної фотовиставки «У кожного свій фронт».

Авторка ідеї – третьокурсниця Софія Кривонос. У мистецьких фотороботах дівчини художньо відображається погляд молоді на сьогодення в умовах війни. Тема Софії не чужа. Адже її батько пройшов через жахи війни, провівши перші 3 місяці у Маріуполі під час блокади. Під враженням від страшних історій батька, якому вдалося вибратися живим, Софія вирішили створити серію драматичних фотографій, яку назвала «Неприйняття реальності».

– Я зуміла вирватися із замкненого кола страху, відчаю і тривоги. І тепер прагну допомогти іншим впоратися зі своїми емоціями від переживання досвіду війни Адже, щоб продовжувати жити нам потрібно прийняти нашу реальність. Саме тоді, коли ми внутрішньо приймемо ситуацію, усі наші почуття та емоції, тільки тоді ми зможемо йти далі, – наголошує Софія.

Нагадуємо: переглянути благодійну виставку «У кожного свій фронт», де зібрані світлини випускників, викладачів, студентів університету, які щоденно виборюють на фронті Перемогу чи працюють заради неї в тилу, можна у Палаці студентів ДНУ.

Мета фотовиставки – якомога швидше зібрати кошти для облаштування операційної Дніпропетровського обласного військового шпиталю. На медичне обладнання для хірургії необхідно близько 130 000 гривень.

Кожен може приєднатися до благодійної ініціативи спільноти ДНУ, зробивши добровільний внесок на спеціальний рахунок у Monobank.

Разом до Перемоги!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram