Версія для друку

Комп'ютерні науки: від стейкхолдерів до роботодавців

На факультеті фізики, електроніки та комп’ютерних систем ДНУ відбулася онлайн-зустріч із багаторічним стейкхолдером та потенційним роботодавцем – ІТ-компанією Luxoft Ukraine. Із представниками компанії поспілкувалися студенти ІІІ курсу спеціальності 122 Комп'ютерні науки.

Luxoft Ukraine входить до числа найбільших ІТ-компаній України та створює інноваційні технологічні рішення для клієнтів у сферах фінансів, автомобілебудування, енергетики, рітейлу, охорони здоров’я, туризму, медіа, розваг тощо.

Зустріч проходила у новому як для здобувачів освіти, так і для компанії Luxoft віртуальному просторі, де кожен відвідувач із власним аватаром міг пересуватися різними локаціями, слухати та дивитися презентації спікерів, ставити їм запитання та спілкуватися один з одним.

Спікерами цієї зустрічі виступили: Regional Department Manager Олена Григорко, HR Business Partner Катерина Латнер і представниця Team Lead Facility Department Ганна Таран.

Під час заходу спікерки ознайомили студентів ДНУ з основними напрямами діяльності компанії, а також із аспектами, що вирізняють Luxoft Ukraine на ІТ-ринку України, дозволяючи щороку бути у колі лідерів. Крім того, багато уваги приділялося питанням працевлаштування – першого робочого місця для студентів; професійним вимогам, які висуває компанія до інтернів; перевагам і бонусам для співробітників задля їхнього кар’єрного й особистісного зростання. Також молоді були представлені наявні вакансії для інтернів, де вони можуть випробувати свої сили вже зараз. А наприкінці зустрічі для здобувачів освіти ДНУ було запропоновано провести цикл тренінгів із розвитку їхніх soft skills.

Представниці компанії висловили вдячність адміністрації Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем і кафедри комп'ютерних наук та інформаційних технологій за надану можливість зустрітися з потенційними співробітниками.

Зі свого боку, ми щиро дякуємо керівництву та працівникам компанії Luxoft Ukraine за продуктивні вебінари та відкритість до подальшої співпраці!

В.о. завідувача кафедри комп’ютерних наук
та інформаційних технологій Дмитро Свинаренко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram