Версія для друку

Онлайн-зустріч студентів України і Чехії

Напередодні Міжнародного дня студентів, який святкують в усьому світі 17 листопада, здобувачі вищої освіти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара та Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка зустрілися зі студентами Університету м. Градець-Кралове (Чехія).

Онлайн-подія відбулася за активного сприяння відомої письменниці Карен Тей Ямашита (США) та викладача, колишнього військового і дипломата Антоні Робінсона (Велика Британія).

Захід мав на меті об’єднати студентів світу та обговорити такі прості й водночас складні питання: «Якби ви могли стати непомітними хоча б на день, що б ви зробили?», «Що потрібно робити, щоб бути успішним у навчанні?», «Якби в добі було 25 годин, на що б ви витратили 25 годину?», «Яку найкращу пораду, ви коли-небудь отримували?». Приємно було почути відповідь, що ця порада – взяти участь у нашій онлайн-зустрічі.

На прикінцеве питання: «Що б ви сказали протягом однієї хвилини, якби вас міг почути весь світ?» учасники відповіли, що звернулися б до людей із проханням бути добрішими, розумнішими, більше дбати одне про одного та не бути байдужими.

Чекаємо на нові зустрічі!

Кафедра англійської мови
для нефілологічних спеціальностей


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram