Версія для друку

Вітання ректора до Міжнародного дня студентів!

Ваша активна громадянська позиція в такі нелегкі часи дуже важлива для стійкості України. І хоч сьогоднішній день розпочався не святково, впевнений, ворожа агресія ще більше згуртує нас у прагненні активно протидіяти агресору.

Серед студентів ДНУ – багато Героїв, які зі зброєю в руках боронять рідну землю від загарбників, за що їм безмежна вдячність і пошана. Знаю, що ви активно займаєтеся волонтерством, донатите на ЗСУ, долучаєтеся до рухів інформаційного супротиву та кібервійськ.

Згоден, що не такими вам уявлялися найкращі студентські роки, але вдячний, що ви разом із ДНУ тримаєте освітній фронт. Наперекір ворогу ми проводимо цікаві зустрічі, майстер-класи, мистецькі акції, екскурсії.

Ці місяці загартували нас, зробили впевненішими і відданішими нашій державі. Ми працюємо на Перемогу, навчаємося заради відновлення України, живемо насиченим життям.

Бажаю вам ніколи не зупинятися на досягнутому, невпинно вдосконалюватися, йти за своєю мрією і кожну мить «проживати на повну». Миру всім нам і Перемоги!

З повагою
ректор Сергій ОКОВИТИЙ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram