Версія для друку

Cтуденти факультету економіки поспілкувалися зі стейкхолдерами

8 та 11 листопада 2022 року в рамках чергового місяця онлайн-зустрічей зі стейкхолдерами студенти факультету економіки ДНУ поспілкувалися із начальницею відділу розвитку експорту ТОВ «Малбі Фудс» Ольгою Десятко та керівницею відділу ЗЕД ПрАТ «Завод “Фрегат”» Оксаною Гордієнко.

Випускниці кафедри міжнародної економіки і світових фінансів розповіли про власний досвід кар’єрного зростання, успіхи компаній та головні аспекти професії менеджера зовнішньоекономічної діяльності, а також обговорили зі студентами ключові аспекти освітнього процесу, на які потрібно зважати. Жваву дискусію викликало питання забезпечення відповідності програмних результатів навчання за освітніми програмами запитам сучасних підприємств.

Стейкхолдери звернули увагу на необхідність брати участь у різних тренінгах і грантах, а також висловили готовність сприяти практичній підготовці здобувачів освіти у проходженні виробничої практики на підприємствах.

Зустріч була цікавою та продуктивною. Щиро вдячні Ользі Десятко та Оксані Гордієнко за приділений студентам час і плідну співпрацю із факультетом економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара!

Студенти нашого факультету виявляють неабияку зацікавленість до таких зустрічей. Адже вони із перших вуст дізнаються про вимоги компаній щодо фахівців з економіки та які саме soft та hard skills їм варто розвивати, щоб бути конкурентоспроможними на ринку праці.

Подібні зустрічі на факультеті економіки ДНУ вже стали традиційними, бо проводяться з метою підвищення зацікавленості студентів у навчанні та підготовки якісного контингенту факультету. Вони дають можливість ознайомити студентів із професійними компетенціями, потребами та вимогами сучасного ринку праці, мотивувати студентів до власного розвитку і самореалізації для сприяння їхньому подальшому працевлаштуванню.

Доцентка кафедри міжнародної
економіки і світових фінансів
Ольга Пащенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram