Версія для друку

«Ніч молодіжної науки-2022 в умовах війни»

10 листопада 2022 року до Всесвітнього дня науки Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України провела науково-популярний захід «Ніч молодіжної науки-2022 в умовах війни», у якому взяли участь більше 50 молодих учених з унікальними презентаціями своїх досягнень та наукових здобутків.

На початку заходу учасників привітав Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, який побажав реалізації нових ідей та ініціатив.

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара представляли молоді учені біолого-екологічного та хімічного факультетів, члени Ради молодих учених ДНУ.

Зокрема, проректор з наукової роботи Олег Маренков презентував актуальну доповідь «Екологічні ризики пов’язані з окупацією Запорізької атомної електростанції».

Хімічний факультет представила аспірантка кафедри фізичної, органічної та неорганічної хімії Катерина Діль із доповіддю на тему: «Нові біологічно-активні продукти Біджинеллі, на основі циклічних сульфонів з О, S, Se».

 

Після завершення заходу учасники отримали сертифікати. Також Рада молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України відзначила Дніпровський національний університеті мені Олеся Гончара Подякою за талановитих науковців та їхні змістовні виступи.

Проректор з наукової роботи
Олег Маренков


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram