Версія для друку

Вітання до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку!

Від стародавніх часів до новітньої епохи вчені шукають відповіді на глобальні питання, що постають перед суспільством та індивідуумом, невтомно досліджують, експериментують, аналізують, систематизують.

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара напередодні Всесвітнього дня науки отримав приємну звістку – п’ятеро наших молодих учених відзначені стипендіями Кабінету Міністрів України. Вітаємо Тетяну Гвініашвілі, Ліну Кармизову, Тетяну Лихолат, Олега Маренкова та Олега Нестеренка.

Сьогодні наші молоді вчені долучаться до глобальної ініціативи та разом із Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України візьмуть участь у заході «Ніч молодіжної науки-2022 в умовах війни».


Сьогодні в Києві урочисто отримали дипломи лауреатів Премії Верховної Ради України за досягнення 2020 – 2021 років докторка біологічних наук, професорка Ольга Воронкова та доктор хімічних наук, професор Віталій Пальчиков.

Ворогу не зупинити нашого поступу – ми сконцентрували науковий потенціал ДНУ на протидію агресору і вже маємо результативні дослідження, прикладні розробки і прототипи, які зміцнюють нашу обороноздатність.

Бажаю всім науковцям ДНУ, щоб кожна наша розробка наближала Перемогу, і ми, врешті-решт, знову повернулися до науки в ім’я миру та розвитку!

З повагою
ректор Сергій Оковитий


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram