Версія для друку

Співпраця ДНУ з Національною комісією зі стандартів державної мови

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара запрошує охочих скласти іспит на рівень володіння державною мовою!

Для виконання Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» наш університет із жовтня 2021 року, маючи статус уповноваженої установи від Національної комісії зі стандартів державної мови, надає послуги з проведення іспиту для громадян, яким потрібно підтверджувати рівень володіння українською мовою для виконання службових обов’язків.

Місце проведення іспиту – 1 корпус Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, аудиторія 1005 (10-й поверх), проспект Гагаріна, 72.

Іспитова аудиторія

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара має великий досвід у проведенні іспитів для визначення рівня володіння державною мовою для осіб, які претендують на вступ на державну службу. Упродовж 2017-2019 рр. в університеті працювала Комісія з атестації державних службовців у складі науковців кафедри української мови. З початку співпраці з Національною комісією зі стандартів державної мови проведено 127 екзаменаційних сесій.

Додаткова інформація:

Докладна інформація доступна на сайті Національної комісії зі стандартів державної мови.

Зареєструватися на іспит можна за посиланням.

Програма тренінг-курсів «Сучасна українська мова».

Навчальна частина


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram