Версія для друку

Онлайн-зустріч стейкхолдерів зі студентами факультету економіки

Із метою покращення якості підготовки майбутніх випускників факультетом економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара постійно проводяться зустрічі зі стейкхолдерами-роботодавцями. Черговий місяць зустрічей розпочався 1 листопада.

Цього разу студенти зустрілися з начальником служби маркетингу та зовнішньоекономічної діяльності «КБ “Південне” імені М.К. Янгеля» Денисом Вєдєнєєвим. Денис Сергійович розповів, чим займається підприємство та які його досягнення, окреслив власний досвід роботи та розвитку на підприємстві.

Студенти разом із представником бізнесу обговорили, якими професійними навичками та компетенціями потрібно володіти, щоб бути конкурентоспроможним на ринку праці, та на що варто звернути увагу під час навчання. Денис Вєдєнєєв відзначив:

Навички – це концентрація знань і досвіду. Це ті фактичні знання, вміння та компетенції, які не просто застосовуються одноразово, а здобуваються й закріплюються в процесі навчання в університеті. Саме їх випускники можуть запропонувати роботодавцеві з перших днів присутності в компанії. Тільки поєднання теоретичної підготовки та безперервного практичного досвіду є шляхом до успіху та кар’єрного росту.

Зустріч була цікавою та продуктивною. Щиро вдячні Денису Вєдєнєєву за приділений студентам час і плідну співпрацю з факультетом економіки!

На цьому та наступному тижнях у нас так само заплановані зустрічі із директором ТОВ «Сателліт-Мотор» Кириллом Резяповим, начальником відділу розвитку експорту ТОВ «МалбіФудс» Ольгою Десетко та керівником відділу ЗЕД ПрАТ «Завод «Фрегат» Оксаною Гордієнко, які є випускниками факультету економіки ДНУ.

Подібні зустрічі зі стейкхолдерами вже стали традиційними на нашому факультеті, оскільки є вкрай важливими. Адже студенти-економісти дізнаються про перелік посад представлених компаній, вимоги до претендентів, розмір матеріальної винагороди, систему бонусів та інше.

Заступниця декана з навчальної роботи
Ольга Пащенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram