Версія для друку

Проректор ДНУ – у президії Ради проректорів із наукової роботи

У жовтні відбулося пленарне засідання Ради проректорів із наукової роботи закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України. Олега Маренкова, проректора з наукової роботи Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, обрано до складу президії Ради.

На дистанційному засіданні розглядалися важливі організаційні питання подальшої роботи Ради проректорів із наукової роботи ЗВО, дорадчого органу Міністерства освіти i науки України:

- вибори голови, заступників та секретаря;

- визначення кількісного та персонального складу президії Ради.

Більшістю голосів Ради проректорів із наукової роботи ЗВО, що належать до сфери управління МОН України, головою обрано доктора технічних наук, професора Володимира Володимировича Павлікова, проректора з наукової роботи Національного аерокосмічного університету імені М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут». Новообраний голова представив своє бачення напрямів подальшої роботи і надав пропозиції щодо кількісного та персонального складу президії Ради проректорів з наукової роботи ЗВО.

За результатами голосування до складу президії також увійшов проректор із наукової роботи ДНУ кандидат біологічних наук, доцент Олег Миколайович Маренков.

Рада проректорів з наукової роботи закладів вищої освіти та директорів наукових установ Міністерства освіти i науки України функціонує з метою забезпечення вирішення поточних завдань наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності закладів вищої освіти (3BO) та наукових установ (НУ).

Науково-дослідна частина


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram