Версія для друку

Знайомство з інжиніринговими школами ДНУ

28 жовтня учні Дніпровського обласного ліцею-інтернату фізико-математичного профілю та ліцею «Борисфен» Дніпровської обласної ради завітали до інжинірингових шкіл Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Учні 8-11 класів ознайомилися з лабораторіями інжинірингових шкіл Noosphere Engineering School Dnipro (керівник – канд. техн. наук, доцентка Світлана Клименко) та Space Noosphere Engineering School Dnipro (керівник – канд. техн. наук, доцент Кулик Олексій). Сучасні інноваційні простори в ДНУ створені за ініціативи та підтримки ГО «Асоціація Ноосфера» й українського підприємця у сфері космічних технологій та IT, економіста, громадського діяча, інвестора, філантропа Макса Полякова.

Ментори шкіл представили ліцеїстам актуальні проєкти та розповіли, як можна долучитися до їх реалізації. А саме: як, долучившись до проєктних команд. запропонувати і реалізувати власні ідеї для втілення наукових й інноваційних мрій!

Також юні гості дізналися про перспективи вже як майбутніх студентів на технічних факультетах ДНУ – факультеті прикладної математики, механіко-математичному, фізико-технічному й факультеті фізики, електроніки та комп’ютерних систем.

Сподіваємося, що молоді талановиті учні ліцеїв у майбутньому оберуть для навчання саме Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара: поринуть у цікавий світ наукових досліджень і знайдуть шляхи втілення власних інноваційних проєктів!

ГО «Асоціація Ноосфера»


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram