Версія для друку

Знайомство зі стейкхолдерами з першого курсу!

24 жовтня факультет фізики, електроніки та комп’ютерних систем провів онлайн-зустріч студентів І курсу спеціальностей 122 Комп'ютерні науки і 172 Телекомунікації та радіотехніка з представниками компанії Luxoft – глобальної технологічної компанії, однієї із лідерів на ринку послуг цифрової трансформації та створення програмних продуктів.

Фахівці Luxoft поєднують у собі досконалі знання інженерії та глибокий досвід роботи у кожній із галузей, де ми працюємо, – автомобільній, фінансах, подорожах, охороні здоров'я, соціальних науках, медіа і телекомунікаціях.

Спікерами від Luxoft стали: Regional Department Manager Олена Григорко та HR Business Partner Катерина Латнер. Вони ознайомили першокурсників із місією та візією Luxoft, географією офісів компанії в Україні та світі, головними напрямами роботи, трендами серед спеціалізацій, затребуваних у компанії, а також основними вимогами до претендентів на рівень Intern.

Крім того, були розвінчані основні міфи про ІТ-галузь:

• ІТ – це лише програмування;

• ІТ – це лише для хлопців;

• ІТ – це одноманітно;

• Після двох місяців навчання айтівці заробляють мільйони доларів.

Також студентів ознайомили з чинними корпоративними програмами навчання, бонусами та Loyalty Points, соціальними програмами та іншими перевагами роботи у Luxoft.

Наприкінці зустрічі провели віртуальний тур офісом Luxoft Dnipro та Q&A Session зі спікерами. Сподіваємося, що цей захід стане певним дороговказом для першокурсників у їхньому подальшому житті та дозволить їм краще орієнтуватися в ІТ-сфері.

В. о. завідувача кафедри комп’ютерних наук та
інформаційних технологій Дмитро Свинаренко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram