Версія для друку

Із Днем захисників і захисниць України!

14 жовтня Україна традиційно відзначає День захисників і захисниць, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!!

Сьогодні у кожного з нас – у родині, серед друзів, колег, випускників, студентів – є люди, яким ми подумки чи вголос говоримо: «Дякую за життя!». Ми щодня дякуємо нашим Захисникам і Захисницям за те, що вони тримають на собі наш світ і нашу Україну. Дякуємо за можливість займатися буденними справами, працювати, навчатися, вільно висловлювати свої думки і жити з вірою в Перемогу!

Щиро вітаємо наших Захисників і Захисниць зі святом! Ми захоплюємося силою вашого духу, вашою незламною волею, мужністю і героїзмом! Бажаємо вам захисту Покровительки козацьких звитяг нашого народу – Божої Матері.

Уклінно схиляємо голови в скорботі за всіма загиблими воїнами, які заплатили найдорожчу ціну за наше майбутнє – віддали свої життя. Велика родина Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара довіку памʼятатиме своїх вихованців, яким ми завдячуємо самою можливістю залишатися українцями.

Боролися! Боремося! Поборемо!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram