Версія для друку

Студенти ДНУ – на підтримку України

Студентки факультету систем та засобів масової комунікації ДНУ, що нині навчаються у Вроцлавському університеті за програмою академічних обмінів ЄС Erasmus+, взяли у часть у мітингу на підтримку України.

Наразі будь-яка підтримка України є важливою. Донати, мітинги, промови, інформаційний фронт – усе це створює ланцюг, який веде до Перемоги.

Навіть перебуваючи закордоном, ми можемо підтримувати нашу країну. Зараз в Європі активно проводяться мітинги, які залучають не тільки українців, а й європейців.

До одного з таких мітингів долучилися у Польщі і третьокурсниці факультету систем та засобів масової комунікації ДНУ Яна Дудко, Олена Карнаух та Дарина Тараненко. Приводом проведення цього заходу стали жахливі події ранку 10 жовтня, коли було випущено 83 ворожі ракети по всій території України.

Також до підтримки українського народу приєдналися білоруси, закликаючи представників свого народу зупинити війну, виходити на протести та припинити підтримку російського та білоруського бізнесу.

Крім того, на мітингу підіймалося дуже важливе питання висвітлення подій у соціальних мережах. Більшість із нас припинила говорити, ділитися, показувати усі ті злочини, які скоює країна-терористка. Відгороджуючи свої соціальні мережі від інформаційного потоку, ми даємо привід європейцям думати про те, що війна закінчилася. Тому активно закликаємо вас постити, поширювати, продукувати інформацію про геноцид, який коїться відносно українського народу.

Наостанок протестувальники заспівали гімн та народні пісні, відображаючи увесь біль українських сердець.

Тож будьте активними, виходьте на мітинги, проводьте інформаційну боротьбу, говоріть, показуйте світові, що #russiaisaterroriststate.

Студентка ФСЗМК
Дарина Тараненко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram