Версія для друку

Першокурсники опановують курси від Сoursera

Студенти І курсу спеціальності 075 Маркетинг та 073 Менеджмент кафедри маркетингу та міжнародного менеджменту факультету економіки ДНУ продовжують опановувати курси на освітній платформі Сoursera в парадигмі неформального навчання.

Студенти груп ЕМ-22-1,2 та ЕД-22-1,2 за два тижні пройшли три курси: "Create a Profile and Network on LinkedIn", "Strategically Build and Engage Your Network on LinkedIn", "Utilize LinkedIn for Career Search". Усі вони розроблені фахівцями Сoursera Project Network.

LinkedIn – це соціальна мережа для пошуку і встановлення ділових контактів. У LinkedIn зареєстровано понад 774 мільйонів користувачів, що представляють 150 галузей бізнесу з 200 країн світу. Сайт представлений англійською, французькою, німецькою, італійською, португальською, іспанською, українською та іншими мовами.

Першокурсники Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара почали опанувати новий для себе додаток LinkedIn, у якому створили свої власні профілі та особисті сторінки для пошуку вакансій. За допомогою фахівців вони налаштували особисті сторінки на сайті таким чином, щоби їх помітили зацікавлені фахівці.

За результатами курсу студенти отримали відповідні сертифікати.

 

Опанування додатку LinkedIn зарахується першокурсникам у рамках Положення про визнання неформальної освіти в ДНУ імені Олеся Гончара в курсі «Організація ведення переговорів», який викладає доцент Олександр Крупський.

Факультет економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram