Версія для друку

Реєстрація на бустерне щеплення від COVID-19

Шановні колеги! Профспілкова організація Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара запрошує до 18 листопада 2022 року зареєструватися на щеплення бустерною дозою вакцини від COVID-19.

В Україні продовжується кампанія зі щеплення від COVID-19 бустером для всіх щеплених (повний курс) громадян віком від 18 років. Оптимальний термін вакцинації першим бустером – від 5 місяців після завершення базового курсу щеплення незалежно від того, якою вакциною було зроблене попереднє щеплення.

Нещодавно в Україні дозволили для всіх охочих уведення другої бустерної дози. Робити щеплення другим бустером рекомендують із інтервалом щонайменше 4 місяці після першого бустера.

Для бустерного щеплення перевагу надаватимуть вакцині Рfizer, адаптованій для запобігання захворюванню на штам «Омікрон». Після введення бустеру можна отримати новий COVID-сертифікат. Згенерувати його можна в додатку «Дія» або отримати паперовий у свого сімейного лікаря.

Ураховуючи вищезазначене, профспілкова організація ДНУ планує провести щеплення членів профспілки першим та/або другим бустером орієнтовно з 21 по 25 листопада 2022 року.

Зареєструватися для щеплення можна самостійно за формою, надіславши її до 18 листопада 2022 року (включно) на електронну адресу: snida2017@ukr.net. Також реєстрацію можна здійснити через вебсайт профспілкової організації https://www.dnu-profspilka.com. Для цього потрібно створити особистий кабінет (справа у шапці сайту) та в розділі «Ваше здоров'я» заповнити автоматизовану заявку на щеплення.

Про час і місце щеплення працівники профспілкової організації повідомлять кожного члена Профспілки особисто.

Списки на щеплення можна надсилати

Додатки: на 1 аркуші в 1 примірнику.

З повагою

голова профспілкової організації
Євгеній Сніда


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram