Версія для друку

Видатного вченого ДНУ відзначено НАН України

Професора кафедри аерогідродинаміки та енергомасопереносу механіко-математичного факультету ДНУ Олега Гомана відзначено нагородою Національної академії наук України за видатний внесок у підготовку наукових кадрів.

Почесну нагороду вручив Голова Придніпровського наукового центру НАН України і МОН України, Голова наглядової ради ДНУ, академік Анатолій Булат. Анатолій Федорович відзначив видатний педагогічний талант Олега Гавриловича і його значний внесок у розвиток вітчизняної науки – зокрема роботу в проєктах, спрямованих на зміцнення обороноздатності країни.

Так само директор Придніпровського наукового центру член-кореспондент НАНУ, професор Борис Блюсс відзначив потужну й авторитетну наукову школу ДНУ в галузі аерогідромеханіки, лідером якої, беззаперечно, є нагороджений.

Колектив механіко-математичного факультету радіє та пишається Олегом Гавриловичем Гоманом, який і сьогодні читає лекції здобувачам вищої освіти, керує науковою роботою аспірантів та займається науково-методичною роботою, а саме підготовкою підручника з математичного моделювання процесів механіки рідини та газу.

Завідувач кафедри аерогідромеханіки
та енергомасопереносу
Андрій Дреус


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram