Версія для друку

Розпочинаємо навчальний рік з академічної мобільності

Восьмеро студенток Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара розпочнуть навчальний рік в університетах-партнерах у Польщі. За програмами академічної мобільності студентки трьох факультетів опановуватимуть освітні програми, проходитимуть практичну підготовку та реалізовуватимуть творчі проєкти.

Тетяна Талько, Марія Юдіна та Альона Присяжнюк – студентки кафедри образотворчого мистецтва і дизайну факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства поїхали до польського міста Мичковце. Разом із завідувачем кафедри Віктором Корсунським вони працюватимуть над створенням візуальної комунікації для фундації «Бещади». Протягом двох тижнів творча команда із ДНУ має оформити фасад архітектурного комплексу площею 60 кв.м. у фірмовому стилі закладу. Зазначимо, співпраця кафедри образотворчого мистецтва і дизайну ДНУ з «Бещадами» триває понад десять років. Фундація є стейкхолдером та працедавцем для випускників ДНУ за освітньою програмою 022 Дизайн.

Вероніка Мухаровська та Олена Дьошина, магістрантки факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем, протягом місяця проходитимуть практику у Краківському педагогічному університеті за Програмою двох дипломів між ДНУ та польським університетом.

Третьокурсниці факультету систем і засобів масової комунікації Яна Дудко, Олена Карнаух та Дарина Тарасенко семестр навчатимуться у Вроцлавському університеті за програмою академічних обмінів ЄС Erasmus+ у межах угоди між ДНУ та Вроцлавським університетом.

Хочете яскраво і змістовно провести студентські роки – слідкуйте за пропозиціями від міжнародних партнерів університету на головній сторінці офіційного сайту ДНУ в розділі «Оголошення», у соціальних мережах ДНУ: Facebook, Telegram, Instagram, а також у Twitter відділу по роботі з міжнародними організаціями та іноземними партнерами.

Відділ по роботі з міжнародними
організаціями та іноземними партнерами


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram