Версія для друку

ДНУ і ПриватБанк: розвиваємо партнерство

У воєнний рік на наших вступників чекало багато змін, але була серед них і приємна – ДНУ змінив підхід до сплати за навчання. Ми вирішили відтерміновувати частину оплати на наступні роки, які обов‘язково будуть кращими після нашої Перемоги.

Також ми працюємо із нашими надійними фінансовими партнерами для надання студентам додаткових пропозицій, які підтримають фінансову стабільність родини, що оплачує контракт.

Ректор ДНУ Сергій Оковитий та головна бухгалтерка Лариса Лисакова зустрілися з представниками ПриватБанку для обговорення спектру фінансових послуг для студентів та співробітників нашого університету.

Директор макрорегіонального управління ПриватБанку Володимир Мацак та керівник відділення Антон Сулименко представили кілька програм кредитування, зокрема з найнижчими процентними ставками. Зокрема, йшлося про переваги пропозиції «Кредит готівкою». Також обговорювалося розміщення терміналів у навчальних корпусах та інвестиційні проєкти.

Також нагадуємо, що студентам-контрактникам доступний вигідний кешбек у 18% від вартості навчання. Ви можете скористатися спеціальною податковою знижкою (за ст.166 Податкового кодексу України) і повернути собі частину витрат за навчання в ДНУ.

Доцентка кафедри масової та міжнародної комунікації
Алла Бахметьєва


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram