Версія для друку

ДНУ – у ТОП-20 ЗВО за кількістю заяв від вступників

На порталі Освіта.UA опубліковано рейтинг 100 найпопулярніших серед вступників закладів вищої освіти України. Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара увійшов у ТОП-20 ЗВО за кількістю отриманих заяв від абітурієнтів, посівши 13 сходинку.

Загалом від абітурієнтів, які вступають на навчання за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти (11 класів), наш університет здобув 8308 допущених до конкурсу заяв. За цим показником ДНУ є беззаперечним лідером серед закладів вищої освіти дніпровського та всього центрального регіону України. Попереду Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара традиційно тільки ЗВО Києва і Львова та, з огляду на цьогорічну безпекову ситуацію в країні, також інших західних областей (Чернівецька, Івано-Франківська, Закарпатська області).

Зауважимо, що в цьому році ДНУ отримав 103% бюджетних місць порівняно з обсягом державного замовлення минулого року.

Усього за 26 днів прийому електронних заяв для здобуття фахової перед вищої та вищої освіти в Україні подано понад 1 млн 100 тисяч заяв від вступників. Із них, за даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що розміщує рейтингові списки абітурієнтів, 56 121 вступник на основі ПЗСО отримав рекомендацію до вступу у ЗВО на бюджет.

Увага, абітурієнти! Для зарахування на бюджетне місце у вас є час до 18:00 2 вересня, аби подати оригінали документів до приймальної комісії Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Чекаємо вас у ДНУ!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram