Версія для друку

ДНУ – лідер центрального регіону України за кількістю заяв від вступників

Учора, 23 серпня, о 18:00 завершився прийом заяв для здобуття вищої освіти за бюджетною формою навчання. Однак триває прийом електронних заяв від вступників на основі ПЗСО для здобуття вищої освіти за кошти фізичних/юридичних осіб.

Відповідно до даних Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО), Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара є лідером за кількістю заяв про вступ серед ЗВО центрального регіону України. Через безпекову ситуацію наш університет за цим показником випереджають лише заклади вищої освіти Києва та заходу країни (Львівська, Чернівецька, Івано-Франківська області).

Зокрема, за всі дні прийому електронних заяв, починаючи з 29 липня, ДНУ отримав від абітурієнтів 7 829 допущених до конкурсу заяв на навчання за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти, із них – 5 996 заяв на бюджет. Середній конкурсний бал для вступу до Дніпровського національного університету цьогоріч становить 164 бали.

У загальнонаціональному заліку Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара посів 12 позицію. Інші ЗВО Дніпропетровщини – НТУ «Дніпровська політехніка» – 16 місце, 33 місце – Університет митної справи та фінансів.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram