Версія для друку

Вітання ректора з Днем Незалежності України

Шановні друзі, колеги, студенти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара!

Вітаю з Днем Незалежності України!

Минуло пів року, як ворог вдерся на нашу землю, і Незалежність України для кожного з нас набула безцінного значення й отримала свій особистісний вимір.

Те абстрактне поняття, яке ми здебільшого потрактовували в історичних, політичних, суспільних категоріях, раптом набуло конкретних обрисів.

Щодня Незалежність нашої держави стверджується життями тисяч героїчних захисників і мирних громадян, відстоюється незламною волею до Перемоги мільйонів українців, які працюють і тримають тил, підживлюється підтримкою і допомогою десятків мільйонів людей в усьому світі, для яких Україна стала символом сили і єдності народу.

Сьогодні для кожного з нас війна за Незалежність України має свою цінність і своє уособлення. Це рідні і близькі люди, які воюють на фронті; наші загиблі випускники, яких ми виховували для щасливого мирного життя; родичі на тимчасово окупованих територіях, з якими втрачений звʼязок; розлучені відстанню в тисячі кілометрів родини, які змушені покинути власні домівки.

Але ми довели всьому світові, що захистимо Незалежність України, обовʼязково виборемо Перемогу, адже наш народ не зламати!

Бережімо рідних і близьких, підтримуймо один одного, працюймо на Перемогу!

Ректор Сергій ОКОВИТИЙ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram