Версія для друку

Вітання ректора із Днем молоді

Щиро вітаю аспірантів, студентів та абітурієнтів із Днем молоді!

Ваші студентські роки припали на часи важких випробувань для нашої держави, однак це демонструє нові можливості для кожного з вас, дозволяє розкритися в екстремальних умовах і загартувати характер на все життя.

Ми, викладачі, даємо вам сучасні знання та навички, пропонуємо перше робоче місце в найкращих установах і на підприємствах, відкриваємо перед вами двері в світ міжнародного партнерства, сприяємо гармонійному розвитку. І від вас залежить, як скористатися тими перевагами, що дає навчання в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара. Саме ваші бажання, прагнення та зусилля визначатимуть успішність у житті, а щирі друзі, з якими ви пройдете ці вирішальні роки, залишаться друзями назавжди.

 

Ми з вдячністю допомагаємо здобути вищу освіту тим студентам, які пішли добровольцями в ЗСУ захищати Україну від загарбників і боронять наше місто в лавах ТрО.

Бажаю вам невичерпних сил, непохитної волі, незабутніх студентських років. Нехай ніщо не заважає здійсненню ваших мрій і прагнень! Ми віримо в вашу силу духа, захоплюємося яскравими талантами, підтримуємо всі молодіжні ініціативи.

Ми віримо в вас, майбутнє України, і разом працюємо задля нашої Перемоги!

Ректор Сергій ОКОВИТИЙ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram