Версія для друку

Запрошуємо на хімічний факультет

Аріна Скок, випускниця магістратури хімічного факультету ДНУ,аспірантка Університету імені Павла Йозефа Шафаріка у Кошиці (Словаччина) радить обрати хімічний факультет Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара!

Шановні абітурієнти! Зараз перед Вами стоїть одне з найважливіших завдань у житті. Вірний вибір університету – це перший крок на шляху успішної карʼєри у вибраній вами професії.

Сьогодні хочу поділитись своїм досвідом навчання на хімічному факультеті ДНУ. Я вступила до університету на спеціальність 102 Хімія за першим пріоритетом у 2015 році. Університет дав мені велику теоретичну базу знань з основних областей цієї цікавої науки. Викладачі активно допомагали своїм студентам і вже з третього курсу я активно працювала у лабораторії за темою свого майбутнього диплома. Особисто мені у хімії завжди подобалася саме наукова робота в лабораторії. Саме спостереження за хімічними реакціями мене завжди заворожувало.

За весь період навчання в бакалавраті та магістратурі я брала участь у чотирьох програмах обміну у трьох різних державах. Університет активно залучається до співпраці з навчальними закладами по всьому світові, що дає змогу отримати важливий професійний досвід, який може знадобитися для майбутньої кар'єри, познайомитися з культурою інших країн, розширити свій світогляд. Два семестри я навчалася в Туреччині за програмою обміну Еразмус+. Перший раз – у Середньо-східному технічному університеті в Анкарі. Дуже затишне місце із гектарами соснового лісу! В університеті викладають повністю англійською мовою. Запам'яталися і заняття у добре обладнаних лабораторіях. ДНУ також має договір з Університетом імені Аристотеля (Греція) в рамках програми Еразмус+. Результатом роботи у цьому університеті став вихід спільної статті. Третя подорож мені відкрила зимову Туреччину!

У своїй останній подорожі я познайомилася з Університетом імені Павла Йозефа Шафаріка у Кошиці (Словаччина). 2021 року я вступила до аспірантури цього університету за спеціальністю Аналітична хімія. Я не перша, хто навчається в цьому університеті з нашого хімічного факультету. І цьому я завдячую тому високому рівню знань, який я отримала під час навчання у ДНУ.

Хімічний факультет


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram