Версія для друку

Нові результати співпраці з DAAD

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара у партнерстві з Білефельдським університетом виграв проєкт Німецької служби академічних обмінів (DAAD) із фінансової підтримки здобувачів вищої освіти ДНУ.

Так, відділ по роботі з міжнародними організаціями та іноземними партнерами у співпраці з історичним факультетом, факультетом суспільних наук і міжнародних відносин та факультетом психології та спеціальної освіти успішно подав заявку на фінансування 124 слухачів згаданих факультетів ДНУ.

Окрім цього, факультет економіки у партнерстві з Університетом прикладних наук Міттвайди здобув право на грошове забезпечення 36 своїх студентів у межах аналогічного проєкту.

Оскільки механізм цього проєкту реалізується через наявні партнерства з німецькими колегами у відповідних академічних галузях, іншим факультетам ДНУ також є сенс активізувати власні контакти з вишами ФРН та спробувати здобути подібні гранти.

Також відділ по роботі з міжнародними організаціями та іноземними партнерами активно здійснює пошук актуальних програм академічної мобільності з подальшим залученням наших студентів і фахівців, а також надає індивідуальну підтримку тим, хто звертається із запитом щодо міжнародних обмінів із певним закладом або країною.

UPD: Нещодавно ми одержали від німецьких колег дуже приємну новину. Oфіс DAAD прийняв рішення щодо розширення фінансової підтримки студентів ДНУ, постраждалих внаслідок російської агресії. Таким чином, кількість осіб, які можуть розраховувати на грантову підтримку, збільшилася зі 124 до 170.

В.о. начальника відділу по роботі
з міжнародними організаціями
та іноземними партнерами
Дмитро Меліхов


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram