Версія для друку

Із завершенням навчального року!

Шановна університетська родино!

Закінчився непростий 2021-2022 навчальний рік. Ми гідно витримали всі випробування, згуртувалися й зрозуміли, що для нас найцінніше. Попри відстані й обмеження ми стали ближчими один до одного, ми ще раз переконалися, що сила університетської родини – у взаємодопомозі і підтримці.

Наперекір ворогу ми робили те, що маємо робити: навчали і навчалися. Працювали із вдячністю нашим Захисникам, що можемо залишатися в рідному місті, в рідному університеті. А ще допомагали тим, хто втратив свій дім, знайти точку опори. Адже університет – це не стіни, університет – це люди.

За підсумком року маємо вагомі здобутки – ми повернули ДНУ регіональне лідерство в багатьох сферах діяльності, вперше увійшли до двох поважних світових рейтингів і одразу посіли в них провідні позиції серед ЗВО України. Захисти дисертацій, перемоги в конкурсах, видання монографій, отримання грантів – наше звичне життя не збавляло обертів і в незвичайних умовах.

Протягом 2021-2022 року дипломи Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара отримали 1528 бакалаврів та 792 магістри. Наші випускники – високоосвічені, молоді, амбітні та цілеспрямовані. Саме їм розбудовувати Україну. Сердечно бажаю вам, наші любі вихованці, щоб ваші креативні ідеї та сумлінна праця стали запорукою успішної кар’єри та щасливого майбутнього. Пам’ятайте, що освіта протягом життя сьогодні не просто тренд, а вимога часу, тож двері Alma mater завжди відкриті для вас!

Щиро дякую всій університетській громаді за стійкість і мужність. Здоровʼя, миру і Перемоги! До зустрічі в новому навчальному році!

З повагою
ректор Сергій Оковитий


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram