Версія для друку

Усе про життя ДНУ у воєнний час: інтерв'ю з ректором Сергієм Оковитим

Ректор Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Сергій Оковитий взяв участь у телевізійному освітньому марафоні «Dnipro Education City», організованому Департаментом гуманітарної політики м. Дніпро.

У студії телеканалу ДніпроTV Сергій Оковитий розповів про особливості абітурієнтської кампанії в обставинах воєнного часу. Зокрема, обговорювалися: специфіка онлайн-формату спілкування з абітурієнтами, нові умови вступу до українських ЗВО та підготовка до національного мультипредметного тесту (НМТ) на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Сьогодні наш університет пропонує вступникам найбільший в регіоні перелік освітніх програм у бакалавраті, магістратурі й аспірантурі, а також провадить лояльну цінову політику на вартість навчання за контрактом, – наголосив Сергій Іванович.

Крім того, в розмові торкнулися питань міжнародної діяльності ДНУ в умовах воєнного часу. Ректор представив нові досягнення в налагодженні міжнародного академічного обміну та результати співпраці з іноземними партнерами університету.

Більше про всі трансформації, що відбуваються в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара у звʼязку із сучасною ситуацією в Україні дивіться у відео:

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram