Версія для друку

Художні таланти – на підтримку бійців ЗСУ

У цей непростий час творчі працівники Палацу студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара намагаються підняти бойовий дух наших захисників.

Так, учасник народної студії сучасного вокалу «Мрія» студент факультету фізики, електроніки та комп'ютерних систем ДНУ Дмитро Шведов та учасниця народного театру-студії «Маски» студентка факультету прикладної математики ДНУ Дарина Каліновська стали частиною творчої бригади, яка відвідала військових ЗСУ з концертною програмою.

Зі зрозумілих причин не будемо говорити, де і коли відбувся цей концерт, однак наші талановиті студенти й самі не очікували, що бійці так чекають на артистів!

Дмитро, який вже неодноразово брав участь у заходах для дітей-переселенців, розповів: «Я й сам записувався в тероборону, але не взяли, тож тепер є можливість підтримати культурний фронт опору».

Народний театр-студія «Маски» і народна студія сучасного вокалу «Мрія» Палацу студентів ДНУ – творчі колективи, які зараз розробляють нову концертну програму, адже бійці ЗСУ попросили якомога більше веселих та жартівливих виступів.

Віримо в Перемогу! Все буде Україна!

Палац студентів ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram