Версія для друку

Вічна слава Герою!

У боях на Донеччині обірвалося життя випускника факультету психології та спеціальної освіти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Михайла Новікова.

Бойовий досвід офіцер-десантник Михайло Новіков отримав ще у 2014 році у зоні АТО. Там виконував різні бойові завдання: разом із побратимами тримав позиції, ішов на штурми. Побував у багатьох гарячих точках, зокрема, на Авдіївському напрямі.

Михайло знову взявся за зброю у 2022 році, коли розпочалася велика війна. Без вагань зібрав речі і пішов захищати країну. Вже 25 лютого прибув до своєї частини. Капітан десантно-штурмових військ командир 25-ї повітряно-десантної бригади Михайло Новіков загинув на Донеччині під час масованого ворожого артобстрілу.

У мирному житті Михайло був затребуваним айтішником. У військовому – безстрашним десантником.

Рідні та друзі пам’ятають Михайла світлою, доброю, ввічливою та компанійською людиною.

Він пішов на небо як справжній десантник. І вже звідти побачить перемогу України, про яку так мріяв. Неймовірний син, надійний друг, патріот, справжній офіцер, мужній та чесний воїн. Людина, яка дуже багато знала і вміла, – говорять товариші загиблого.

У військового залишилася дружина, з якою побралися минулого року. А ще мама та брат. Герою назавжди залишиться 35 років.

Світла пам'ять!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram