Версія для друку

Ще один крок до Перемоги!

Із моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну ми щасливі вже від того, що ми і наші близькі прокинулися живі та здорові. Безперестанку дякуємо нашим Захисникам та Захисницям, що боронять рідну землю від ворога та оберігають нас.

Проте ми також мусимо робити внесок у мирне майбутнє Неньки-України. Тож викладачі і співробітники кафедри фізичного виховання та спорту факультету медичних технологій діагностики та реабілітації ДНУ беруть активну участь у волонтерській діяльності, організуючи допомогу для українських військових та всіх, хто її потребує. Так, Наталя Мартинова, Анна Лопуга і Тетяна Чернигіна приносили одяг та готували їжу для переселенців, Юрій Бочков і Сергій Коваленко плели маскувальні сітки, В'ячеслав Агалаков, Олександр Дідковський і Марія Присяжна допомагали з транспортуванням, Світлана Черевко та Лариса Індиченко приносили для переселенців каремати. Кожен зробив свій посильний внесок у допомогу рідній країні та людям, які того потребували.

Віримо, що, врешті-решт, справедливість і добро переможуть, навіть якщо здається, що зараз усе жахливо. Важливо просто не переставати вірити, бо навіть після найтемнішої ночі настає найсвітліший світанок.

Україна живе і бореться! І ми впевнені у своїй Перемозі!

Старша викладачка кафедри фізичного виховання
та спорту ДНУ
Анна Лопуга


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram