Версія для друку

Лекція для психологічної підтримки студентів

У рамках внутрішньоуніверситетського проєкту «Як адаптуватися до нової академічної реальності в умовах війни» співробітники психологічної служби ДНУ провели лекцію з психологічної підтримки студентів університету.

  

Тематичне групове заняття для студентів усіх факультетів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара провела керівниця психологічної служби доцентка Вікторія Лазаренко.


Студенти ознайомилися з новим загальноуніверситетським проєктом і розібрали вплив та наслідки потенційно травматичної події на психіку людини. Молодь також дізналася, чому повернення до навчання після вимушеної двотижневої перерви наразі не просто можливе, а й необхідне, а також отримала загальні психологічні рекомендації з адаптації до нової академічної реальності в умовах війни. Наприкінці зустрічі лектор надала студентам корисні інформаційні ресурси для отримання психологічної допомоги.

Зазначимо, фаховий проєкт, ініційований психологами ДНУ, покликаний допомогти студентству розібратися в людській психіці, зокрема із психічними явищами, що виникають у воєнний час. Й адаптація академічного простору до нових реалій війни – лише одна із запропонованих до розгляду тем. Надалі відбудуться інші тематичні зустрічі та презентації, що охоплять різні аспекти, які нині турбують студентів і співробітників ДНУ. Спеціалісти психологічної служби ДНУ – керівниця Вікторія Лазаренко, практичні психологи Наталія Потапова та Оксана Дружко – продовжать надавати усім бажаючим психологічні послуги та консультації.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram